DOWNLOADBAAR LETTERTYPE

De levenslange lettertypelicentie komt in de volgende 4 lettertypebestanden: normaal, vet, cursief en vet cursief.

De lettertypebestanden zijn ideaal voor Apple- en Windows-computers. U hoeft uw huidige workflow niet aan te passen. Blijf dezelfde programma's en applicaties gebruiken, maar dan met het unieke Dyslexie-lettertype.

Ook voor scholen en bedrijven een fantastische manier om het lettertype op grote schaal in te zetten door middel van de netwerkinstallatie..


Bestel

APPLE & WINDOWS COMPUTERS

De TTF-bestanden worden geïnstalleerd in de map met lettertypen op uw computer. Alle lokaal geïnstalleerde programma's kunnen samenwerken met de lettertypebestanden. Door de zeer eenvoudige installatiemethode kunt u het lettertype in een fractie van een seconde gebruiken.
In bijvoorbeeld Word en PowerPoint kunt u het Dyslexie-lettertype selecteren en direct beginnen met typen.

Als u een bestaand Word-document heeft, kunt u eenvoudig alle tekst selecteren en vervolgens het lettertype Dyslexie selecteren als het te gebruiken lettertype. U kunt nu lezen, werken en afdrukken in het lettertype Dyslexie.

Bestel of bekijk Prijzen voor Thuisgebruikers

NETWERK INSTALLATIE
(BEDRIJVEN OF SCHOLEN)

Waarom zou u uw school of bedrijf niet vriendelijker maken voor studenten of medewerkers met dyslexie?

Het Dyslexie-lettertype kan eenvoudig op het lokale netwerk van een school of bedrijf worden geïnstalleerd om het bruikbaar te maken voor iedereen die via dat netwerk is verbonden. De instructies worden aan u verstrekt en stellen u in staat het lettertype 's nachts uit te rollen. De volgende dag is uw school of bedrijf dyslexievriendelijk.

Met deze aanpak hoeven uw medewerkers niet om een Dyslexie-softwareoplossing te vragen. Er kan nog steeds een negatief stigma rond dyslexie bestaan, en niet al uw medewerkers vertellen u graag dat ze worstelen met dyslexie. Een geweldige manier om al uw medewerkers probleemloos in hun kracht te zetten.


Bekijk onze prijzen Scholen Bedrijven 

E-READER

Wilt u uw e-boeken lezen in het lettertype Dyslexie? De downloadbare Dyslexie-lettertypebestanden zijn naast installatie op uw computer een prima manier om op uw e-reader te installeren. Op de meeste e-readers kunt u handmatig uw eigen lettertypen toevoegen.

De belangrijkste merken zoals Kindle, Kobo, Barnes & Noble Nook en Onyx Boox hebben alle opties om een aangepast lettertype te installeren. Om 100% zeker te zijn, is de beste manier om te controleren of u met uw specifieke e-reader een eigen lettertype kunt installeren.


Bestel

CHROMEBOOK

Het is niet mogelijk om een TTF-bestand op een Chromebook te installeren. Alle programma's die op een Chromebook worden gebruikt, zijn cloudgebaseerd. Denk aan Google Docs. 

Als alternatief kunt u gebruikmaken van de Dyslexia Office oplossing. De Dyslexia Office omvat een volledige office suite inclusief de Chrome-extensie.

SMARTPHONES & TABLETS

TEr is momenteel geen werkbare oplossing om de lettertypebestanden op uw mobiele apparaat of tablet te installeren. Aangezien elke app zijn eigen ingesloten lettertype heeft, controleert de app niet of er een alternatief lettertype beschikbaar is op het gebruikte apparaat.

Om volledig te begrijpen wat de uitdaging hier is, lees het volgende artikel: Dyslexie font on iPhone or iPad

Het beste alternatief is het gebruik van Dyslexia Office, een volledige kantoorsuite waartoe elk apparaat toegang heeft.

Google Docs & Cloud software

Gebruikt u al cloudgebaseerde platforms zoals Apple iCloud of Google Docs? Helaas kan het Dyslexie-lettertype niet altijd worden geïntegreerd in cloudgebaseerde programma's. Omdat Google geen optie heeft om een ??eigenlettertype toe te voegen, kan het lettertype Dyslexie niet worden gebruikt in Google Docs.

De Chrome-extensie is ook niet geschikt voor Google Docs. De enige optie is de Dyslexia Office, een vervangbare software voor Google Docs.

LETTERTYPE BESTANDEN vs DYSLEXIA OFFICE

Als je nog vragen hebt, delen we graag de video met je die een vergelijking laat zien op basis van de lettertype-bestanden  die je kunt downloaden en installeren op je computer, en de Dyslexia Office, wat een volledige in de cloud office suite is.

Bestel