BORG BETALING

Voor alle publicatie-licenties hanteren wij een registratieborgsom van € 9,95 Euro. Bij elke eerste bestelling van een uitgeverslicentie wordt de borg verrekend met de verschuldigde licentievergoeding.

BOEKEN & E-BOEKEN

De lettertypelicentie voor een boek en e-book wordt berekend op basis van het totale paginaformaat en de totale oplage per boektitel. De licentievergoeding is een eenmalige vergoeding voor het aantal prints en, in het geval van een e-book, de verkoop aantallen. Hopelijk word uw (e) boek een nog groter succes wordt dan u had verwacht, of als u uw boek echt Print On Demand gaat uitgeven en u kunt gewoon niet zeggen wat de exacte cijfers zullen zijn, dan kunt u altijd een extra licentie aanschaffen tegen een vergoeding op een later mooment.

Wij leveren u de TTF-lettertypebestanden, waarmee u in Adobe InDesign of in Word kunt werken. Als u online software voor het maken van boeken gebruikt, vraag hen dan of u met de software een eigen lettertype kunt toevoegen.

Aan de rechterkant kunt u de prijzen voor uw boektitel berekenen. Het minimumaantal is 250 oplagen, en elke stap is 250 extra afdrukken.


Bestel

Onderwijsmateriaal

De licentie voor onderwijsmateriaal wordt berekend op basis van het totale paginaformaat en het totale aantal gedistribueerde of verkochte pdf's / andere type documenten.

Meestal gebruikt voor eenmalige hand-outs, Teacher Pay Teacher Education-materiaal en gebruikershandleidingen. Als u met één project wilt beginnen, hoeft u zich geen zorgen te maken, u kunt altijd extra pdf's aan uw publicaties toevoegen.

BestelAls uw pdf gratis te downloaden is, krijgt u 66% korting op de opgegeven prijs per pdf om het werk dat u doet te ondersteunen. U vindt de prijscalculator aan de linkerkant. De minimale hoeveelheid om mee te beginnen is 250 stuks, en elke stap is nog eens 250 stuks.


Bestel

SHOW MORE ▼

Posters & Folders

Communiceer met een groter publiek met het Dyslexie Font. U kunt het gebruiken in uw folders of posters. Uw bericht wordt perfect gelezen. De licentie is gebaseerd op het aantal posters of folders dat u wenst te verspreiden.

TIJDSCHRIFT of KRANT

Maak je tijdschrift of krant toegankelijk voor al je lezers met het lettertype Dyslexie. Of u nu een papieren versie heeft of digitale toegang voor uw lezers, beide kunnen worden gerealiseerd.

Omdat er nogal wat verschil is in het bereik van een krant of tijdschrift, en de frequentie van hoe vaak je wilt publiceren in het lettertype Dyslexie, berekenen we de prijsstelling op basis van twee variabelen.
1. Hoeveel lezers / oplagen heeft uw krant of tijdschrift?
2. Hoe vaak verschijnt uw krant of tijdschrift, in combinatie met het lettertype Dyslexie?

Word de meest toegankelijke krant of tijdschrift in uw branche. We helpen je graag met opmaakinstructies en andere tips & tricks.

Bestel

KAART- of BORDENSPEL

Maak je game nog leuker om te spelen. Gebruik het lettertype Dyslexie in je kaartspel of bordspel.
Het bepalen van de prijs voor uw idee is volledig gebaseerd op het geschatte aantal verkopen dat u met uw game zult behalen. Hoe meer u verkoopt, hoe groter uw licentie moet zijn. Als je geen idee hebt, kun je altijd beginnen met het laagste aantal spellen dat begint bij 1.000 stuks.

Als je spel een nog groter succes wordt dan je had voorspeld, maak je geen zorgen, je kunt altijd je licentie verhogen om meer stukken toe te voegen.

TOEGANKELIJKHEID VAN DE WEBSITE

Zou het niet leuk zijn om niet alleen je boek, spelposter of andere publicatie in het Dyslexie-lettertype aan te bieden, maar ook je website met het Dyslexie-lettertype op te nemen.

Als je je publiek wilt bereiken met een toegankelijk product, zou het dan niet logisch zijn om ze al op je website te laten zien wat het lettertype voor hen kan doen?

Bestel

We hebben twee opties voor u beschikbaar.
1. WordPress plug-in, die heel eenvoudig te installeren is. Naast de Dyslexie-lettertypeactivering zijn er extra functies beschikbaar.
2. Voor elk ander CMS-pakket voor uw website kunnen we u voorzien van het WOFF-formaat, het meest gebruikte lettertype-formaat voor online. Vraag uw ontwikkelaar of hij of zij weet hoe hij met de WOFF moet omgaan.

Bij beide opties kunt u beslissen of u het lettertype als extra optie wilt opgeven of dat u het Dyslexie-lettertype standaard op uw website wilt instellen.

Op basis van de frequentie van het aantal bezoekers dat u maandelijks krijgt, heeft u twee prijsopties:
1. Onder de 30.000 bezoekers per maand betaalt u € 19,95 extra op jaarbasis.
2. Heeft u maandelijks meer dan 30.000 bezoekers, dan betaalt u jaarlijks € 49,95

Deze optie is alleen geldig als uitbreiding op wat u wilt verkopen / publiceren.
Als u het lettertype in uw krant, tijdschrift, online game, educatieplatform, APP voor een mobiel apparaat etc. wilt opnemen, vragen we u vriendelijk de juiste licentie te volgen.

SHOW MORE ▼