WEBSITE TOEGANKELIJKHEID

Maak uw website toegankelijker voor mensen met dyslexie en autisme. Veel lezers profiteren momenteel van het Dyslexie-lettertype op hun computer. Maar door het Dyslexie-lettertype op uw website te integreren, kunt u een groep van 8% een betere leesoplossing bieden.

Zorg ervoor dat u beslist hoe u het lettertype op uw website gaat gebruiken. U kunt het Dyslexie-lettertype standaard lettertype instellen, of u geeft uw bezoekers een optie om het lettertype te activeren.

Bestel

 

WORDPRESS PLUG-IN

Dyslexie-lettertype op uw WordPress als een plug-and-play-oplossing. Je hebt geen codeervaardigheden nodig. U kunt de WordPress-plug-in eenvoudig met een paar simpele klikken aan uw WordPress-website toevoegen. Alle functies die beschikbaar zijn in de plug-in zijn:

1. Dyslexie-lettertype (aan / uit)
2. Selectie van lettergrootte
3. Selectie van lettertypekleuren
4. Link in teksten kleurselectie

We hebben een gratis versie en een betaalde optie. Begin vandaag nog en maak uw website zo toegankelijk mogelijk.

WEBLETTERTYPE

Als uw website niet met WordPress is gemaakt, kunnen we u helpen met het weblettertype dat u in een WOFF-bestand wordt aangeboden. Je hebt een aantal basis codeervaardigheden nodig om het te laten werken, maar het is geen rocket science. Het WOFF-formaat is de meest gebruikelijke manier om het lettertype voor uw website aan te passen. Vraag uw ontwikkelaar of hij of zij weet hoe hij het lettertype op uw website actief kan maken.

Bestel

PRIJSINDICATIE

Bij Dyslexie font proberen we altijd een gezonde relatie te vinden tussen de meerwaarde die Dyslexie Font kan bieden voor uw website in combinatie met de beloning voor het font. Het doel is dat we kunnen blijven doen wat we doen, en dat u een winstgevend bedrijf kunt hebben en de dyslectische gemeenschap kunt helpen.

Jaarlijkse abonnementsprijstabel op basis van het totale aantal paginaweergaven op maandbasis.

De onderstaande prijzen zijn gebaseerd op EUR exlc. BTW.

Monthly pageviews

Yearly fee

 

50,000

€ 39.95

 

250,000

€ 119.95

 

1,250,000

€ 359.95

 

6,000,000

€ 1,079.95

 

30,000,000

€ 3,249.95

 

150,000,000

€ 9,799.95

 


VOORBEELDEN

Om een idee te krijgen van wat het lettertype Dyslexie voor uw website kan betekenen, geven we u hieronder enkele voorbeelden.

WordPress plug-in:

https://officecloudplus.com/ 

Weblettertype:

https://www.centraalbeheer.nl/ 

https://www.nvschade.nl/ 

https://www.nufc.co.uk/accessibility/