E-Learning

De onderwijsmarkt is een perfect voorbeeld van hoe we kinderen anders leren dan vroeger. We zien een grote toename in het aantal beschikbare online leerplatforms voor het publiek. Maar dit beperkt zich natuurlijk niet tot de onderwijssector.

Met een simpele aanpassing kun je een lettertype-optie toevoegen, waardoor je platform veel toegankelijker wordt voor dyslectici. Op school wordt steeds meer aandacht besteed aan het bereiken van het talent dat ieder individu heeft. Met het lettertype Dyslexie vergroot u de toegankelijkheid van uw online leerplatform.

Prijsstelling
De E-Learning licentie is een jaarlijkse bijdrage. Zie hieronder het aantal gebruikers gerelateerd aan de jaarlijkse licentievergoeding:

<    50,000 Gebruikers = € 299.00 EUR
<   250,000 Gebruikers = € 599,00 EUR
< 1,000,000 Gebruikers = € 1,199.00 EUR
+ 1,000,000 Gebruikers = Offerte

Bestel

Waarin verschilt een online platform van een website?
We behandelen een online platform anders dan een reguliere website. Dit belangrijkste verschil is: een website is gebaseerd op het totale aantal maandelijkse paginaweergaven. Een online platform is gebaseerd op het aantal gebruikers.

Als u een nieuw e-learningplatform lanceert, is het niet altijd gemakkelijk om te zeggen wat het aantal nieuwe gebruikers zal zijn, en het is ook niet altijd een optie om uw inschatting van het totale aantal nieuwe gebruikers voor een jaar 100% correct te hebben. In dat geval kunt u altijd beginnen met het aantal gebruikers dat volgens u het meest nauwkeurig is. Als uw E-Learning-platform een groter succes wordt dan verwacht, kunt u uw licentie altijd upgraden naar het volgende prijsniveau. U betaalt het verschil tussen de stap die u al heeft betaald en het volgende niveau.

Bedragen op deze pagina zijn exclusief BTW. 

Bestel

SHOW MORE ▼

SOFTWARE

Is uw software klaar voor de volgende toegankelijkheidsstap? Met het lettertype Dyslexie maakt u uw software toegankelijker voor de dyslectische gemeenschap. Met deze eenvoudige aanpak kun je een grote impact hebben op een groot aantal dyslectici.

Het Dyslexie-lettertype kan eenvoudig worden geïnstalleerd met een TTF-bestand of WOFF-bestandsformaat, afhankelijk van uw software.

Prijsstelling
De softwarelicentie is gebaseerd op het totale aantal gebruikers met een jaarlijkse licentiebijdrage:


<    50,000 gebruikers = € 499.00 EUR
<   250,000 gebruikers = € 999,00 EUR
< 1,000,000 gebruikers = € 1,999.00 EUR
+ 1,000,000 gebruikers = Offerte

Bestel

Als u nieuwe software lanceert, is het niet altijd gemakkelijk om te zeggen wat het aantal nieuwe gebruikers zal zijn, en het is ook niet altijd een optie om uw inschatting van het totale aantal nieuwe gebruikers voor een jaar 100% correct te hebben. In dat geval kunt u altijd beginnen met het aantal gebruikers dat volgens u het meest nauwkeurig is. Als uw software een groter succes wordt dan verwacht, kunt u uw licentie altijd upgraden naar het volgende prijsniveau. U betaalt het verschil tussen de stap die u al heeft betaald en het volgende niveau.

De prijzen op deze pagina zijn exclusief BTW. 

Bestel

SHOW MORE ▼

GAMES

We zien een zeer positieve verandering in de game-industrie ontstaan. Steeds meer game-ontwikkelaars zien het belang in om hun game zo toegankelijk mogelijk te maken. Met het dyslexie-lettertype maak je je game eenvoudig veel toegankelijker.

Net als alle andere opties met betrekking tot ontwikkelaars kijken we naar het aantal gebruikers van elke game om de licentieprijs te bepalen. We helpen je graag met een jaarlijkse licentievergoeding of met een eenmalige aankoop. Het is aan jou. APP

Maak uw APP zo dyslexievriendelijk mogelijk door heel eenvoudig het Dyslexie-lettertype aan lettertype opties toe te voegen. 

De licentie voor APPS is heel eenvoudig. Het is een eenmalige betaling op basis van het totaal aantal gebruikers. Als het aantal gebruikers de limiet van uw licentie overschrijdt, kunt u uw licentie upgraden naar een groter aantal. Er zijn 3 stappen in licentieprijzen:

$ 249,00 EUR tot 1.000.000 gebruikers
$ 499,00 EUR tot 5.000.000 gebruikers
$ 999,00 EUR onbeperkt aantal gebruikers

En voel je vrij om je APP met ons te delen, we vertellen de wereld graag dat je APP de stappen heeft ondernomen om het Dyslexie-lettertype aan te bieden.

Bestel

ANDERE ONLINE TOEPASSINGEN

Als het voelt dat uw project gerelateerd is aan online oplossingen, maar alle bovenstaande opties niet passen bij uw idee? Neem gerust contact met ons op, zodat we u kunnen begeleiden naar de offerte die bij uw idee past.