GOEDE DOELEN

Dyslexie font onderstreept het belang van goede doelen en het werk dat ze doen voor de samenleving. Door dit standpunt in te nemen, helpen we uw liefdadigheidsinstelling graag toegang te krijgen tot het Dyslexie-lettertype Webfont voor uw website en / of voor intern gebruik.

Afhankelijk van de markt waarin uw liefdadigheidsinstelling actief is, kunnen we het volgende aanbieden:

1. Het lettertype is gratis.
2. Het lettertype wordt met grote korting geleverd.
3. Het lettertype wordt gratis ter beschikking gesteld in ruil voor een klein verhaaltje op uw website met een backlink.

Omdat het Dyslexie-lettertype is ontworpen door een dyslecticus voor dyslectici, ondersteunen we graag alle Dyslexie-Vereniging. Autisme-verenigingen krijgen dezelfde behandeling. Met het Webfont en de TTF kunnen we uw gemeenschap helpen om uw websitecommunicatie en hand-outs zo toegankelijk mogelijk te maken.

In alle andere gevallen vragen we een goed doel om iets terug te doen voor ons. Wij helpen u, en daarvoor in ruil helpt us ons. De mogelijkhede waar wij aan denken zijn: u ontvangt een flinke korting op de aanschafprijs, of u zorgt voor een stuk content op de website en social media platformen zodat meer en meer mensen wetenwaar ze toegang kunnen krijgen tot het Dyslexie font.

Bestel

SHOW MORE ▼

KERK

De meeste verzoeken vanuit goede doelen zijn te herleiden naar kerken. Enkele van de vragen die we krijgen zijn:

1. We willen de hand-outs toegankelijker maken
2. We willen onze nieuwsbrieven en andere publicaties graag toegankelijker maken.
3. We willen het lettertype gebruiken voor intern gebruik en de website en documenten op de website opnemen met het lettertype.
4. We zouden de Bijbel graag in lettertype willen publiceren.

We kunnen u op alle manieren helpen, hoewel we u in optie 4 vriendelijk verwijzen naar een publicatielicentie. Voor opties 1, 2 en 3 kunnen we u helpen met een sterk gereduceerd prijsvoorstel. We zullen een jaarlijkse licentievergoeding in rekening brengen op basis van het totale aantal kerkleden, zodat we zowel de kleinere gemeenschappen met een klein budget als de grotere gemeenschappen met een groter budget kunnen helpen.

Hieronder vind u een overzicht van onze tarieven voor kerken:
Leden      -   Jaarlijkse licentie fee in EUR exlc. BTW
5,000        -    € 19.95
25,000       -    € 59.95
100,000     -  € 179.95
+ 100,000  -  Offerte

Bestel

SHOW MORE ▼

Bibliotheek

Maak uw bibliotheek dyslexievriendelijk en maak het lettertype voor dyslexie beschikbaar in de gehele bibliotheek in. Al uw leden, bezoekers en de medewerkers van uw bibliotheek kunnen met het lettertype werken op alle computers die eigendom zijn van de bibliotheek.

We zullen de jaarlijkse licentievergoeding bepalen op basis van het totale aantal computers dat beschikbaar is voor uw medewerkers en bezoekers:

Computers       -  Jaarlijkse fee in EUR exlc. BTW
< 25 computers  = € 59.95 
< 75 computers  = € 119.95 
< 250 computers = € 249.95 
> 250 computers = offerte

MUSEUMS

Het lettertype Dyslexie wordt al door verschillende musea gebruikt. In veel situaties is het voor interne doeleinden, zodat medewerkers met het lettertype kunnen lezen en ermee kunnen werken. Maar er zijn er die het voordeel zien voor het publiek dat het museum bezoekt het lettertype toe te voegen aan de uitlegkaartjes.

In beide gevallen kunnen we zeker helpen om uw museum dyslexievriendelijker te maken. Neem gerust contact met ons op over wat we voor u kunnen betekenen. We onderstrepen het belang van een leesbaar lettertype voor het publiek en met dat in gedachten zijn we er zeker van dat we voor een redelijke licentie bijdrage het lettertype kunnen leveren.

Bestel

THERAPEUT

Dyslexie komt in verschillende vormen voor, waar sommige dyslectici een lichte vorm hebben, zijn er enkele dyslectici die echt uitgedaagd worden door hun dyslexie. Vaak zien we dat dyslectici extra hulp krijgen op school en in sommige gevallen hulp van een therapeut.

Als u als therapeut de voordelen ziet van een leesbaar lettertype voor uzelf of voor uw patiënten, kunnen wij u helpen met de lettertypebestanden. Zo kunt u het lettertype op uw computer installeren en er mee werken, en tevens uw bezoekers hand-outs meegeven of andere documenten faciliteren in het lettertype. 

De licentievergoeding wordt berekend op basis van het totaal aantal therapeuten van uw instelling:

Aantal therapeuten -   Jaarlijkse licentie bijdrage in EUR excl. BTW
1-5 therapeuten    -  € 39.95
6-10 therapeuten   -  € 59.95
11-25 therapeuten  -  € 99.95
26-50 therapeuten  -  € 149.95

THUIS ONDERWIJS

Als je thuisonderwijs kinderen geeft, wil je ze misschien helpen met het leesbare dyslexielettertype. Om het zo eenvoudig mogelijk te houden, kunt u een Thuis gebruiker-licentie aanschaffen. Of u kunt ervoor zorgen dat het kind voor zijn eigen licentie zorgt, of u kunt een licentie kopen voor al uw homeschoolkinderen en profiteren van de prijsverlaging die bij meerdere licenties actief word.

Als u 4 of meer kinderen lesgeeft, raden we u aan om de licentie Onderwijs te halen, aangezien deze licentie vanaf dat moment goedkoper voor u is.

Bestel

INSPIRATIE VOOR DYSLEXIE FONT

Er zijn eindeloze mogelijkheden om te bedenken hoe u een lettertype kunt toepassen. In de afgelopen jaren hebben we veel verschillende verzoeken gehad die een inspiratie zouden kunnen zijn voor uw werk. Denk aan kinderen op een speelse manier vertrouwd te maken met lezen, en vele andere redenen. Hieronder geven we een samenvatting van de voorbeelden wat ons in positieve zin heeft verrast.

-Magneten voor een klimmuur
-Lettertype gebruikt op straatnaamborden
-Bierflesetiketten
-Liefdesbrieven
-Schoolkrant
-Letter speeltuin
-Poëziegedichten aan de zijkant van een gebouw
-IJzeren bewegwijzering bij kunstproject met instrumenten
-Alle letters van het alfabet op een kussen