Doc Spread Present
ONLY
Email Chrome PDF Store Sync
Mobile
Secure

 

Dyslexia Office

Dyslexia Office is oplossing met dyslectische vriendelijke applicaties, beschikbaar in verschillende pakketten met verschillende cloudopslag grootes. De eerste maand kan je gratis onze nieuwe Office Suite testen, zonder dat je vast zit aan een lang abonnement. Je kan opzeggen op elk gewenst moment.

Doc
Spread
Present
ONLY
Email
Chrome
PDF
Store
Sync
Mobile
Secure
 Bestel

Eerste maand gratis

Document

Met Dyslexia Document - dat wordt geleverd met ons gemakkelijk te lezen lettertype - kan schrijven, lezen en samenwerken veel gemakkelijker worden. Werk samen online aan documenten, maak ze op uw desktop of op uw mobiele apparaat voor gemakkelijke en gemakkelijke toegang. Compatibel met Microsoft Word en ook beschikbaar op uw desktop als OnlyOffice.

Bestel

Eerste maand gratis


 

SpreadSheet

Gebruik SpreadSheet voor administratie, om gegevens te ordenen of om complexe formules te maken. Spreadsheet is compatibel met Microsoft Excel en gebruikt het Dyslexie Font-lettertype waardoor het gemakkelijker is om mee te werken.

Presenter

Presenteer zelfverzekerd en maak prachtige, boeiende slides in Presenter, compatibel met Microsoft PowerPoint. Uw slides kunnen gemakkelijk te lezen zijn, een levendig ontwerp met foto's, grafieken en unieke ontwerpkenmerken.

Mail client

Synchroniseer meerdere mailaccounts en bewaar alle mail op één veilige plek, geconfigureerd in het gemakkelijk te lezen Dyslexie Font. Open uw mailbox zonder stress en werk met gemak door uw e-mail.

 Opslag

Uw bestanden zijn veilig, beveiligd en versleuteld wanneer u in Dyslexia Office werkt. U bent de enige die toegang heeft tot uw bestanden. De hoeveelheid opslagruimte die u krijgt, is afhankelijk van het maandelijkse abonnement dat u kiest. Om een ??offline back-up voor uw bestanden te maken, gebruikt u de map Sync App om offline met bestanden te werken.

Sync AppEen van de unieke kenmerken van Dyslexia Office is de Sync App, een offline, slepen en neerzetten map waar bestanden gemaakt in Dyslexia Office Suite offline kunnen worden bewaard als back-up. Migreer uw bestanden eenvoudig van de Sync-app naar Word, Excel of OnlyOffice om offline te blijven werken. De synchronisatie-app werkt op dezelfde manier als One Drive of DropBox.

 Bescherm Je DataBij Dyslexie font hebben we ervoor gezorgd dat u niet met uw privacy betaalt. We analyseren uw gegevens niet en we willen u een veilige en beschermde ervaring bieden.

De Dyslexia Office Suite is versleuteld en ontworpen met respect voor uw privacy, met de opensource software van NextCloud.